SILVER PITT STOP(Silver Pittstop) a intrat pe piata romaneasca in anul 2010, ca distribuitor de piese de schimb auto, uleiuri si lubrifianti importate din Statele Unite ale Americii.

Oferta noastra de produse se adreseaza atat unitatilor de service auto autorizate sa presteze reparatii pentru autoturisme fabricate pentru piata americana, cat si persoanelor fizice posesoare ale autoturismlor americane.

Oferta pentru piese de shimb este nelimitata pe marci si ani de fabricatie pentru parti de caroserie, elemente de frana, sisteme de suspensie, elemente de transmisie si de directie, elemente de motor, elemente de aprindere, acumulatori cu gel, componente electrice etc.

Uleiurile, lubrifiantii si aditivii pentru combustibili le avem in stoc intr-o gama variata: Mobil, Mobil 1, Castrol, Motorcraft, Cam2, Dex-Cool, Dura Lube.

Suntem la dispozitia dvs. de luni pana vineri in intervalul 9,00 - 18,00, iar sambata de la 9,00 - 14,00, la sediul punctului de lucru din Bucuresti, sector 2, Sos.Mihai Bravu nr.102A.


Termeni si Conditii de utilizare a site-ului
Politici de prelucrarea a datelor cu caracter personal

bottom